CINE SUMTEM?

Echipa Tomymobel înființată în 2008 este una cu o experiență vastă pe piața națională și internațională. (Franța, Germania, Ungaria, Italia).

 

CE FACEM?

Realizăm nu doar mobilier, dar îți transformăm casa în cămin și locul de muncă în spațiul unde îți face plăcere să lucrezi. Prin soluții și produse de ultimă generație și cu o echipă de designeri și tâmplari profesioniști vom aduce armonie, culoare și perfecțiune prin integrarea mobilierului în spațiul disponibil.

 

CUM LUCRAM?

Echipa de profesioniști lucrează cu aparatură de ultimă generație, iar materialele folosite sunt alese cu minuțiozitate. Astfel rodul muncii noastre reflectă calitate și fiabilitate de lungă durată.

 

CLIENTII NOSTRI

Suntem aici pentru toți cei care vor să-și schimbe ambianța căminului, oferindu-le mobilier personalizat ce se integrează perfect din punct de vedere al aspectului și ergonomiei cu locuința sau spațiul ce urmează a fi amenajat.

 

Totodată proiectăm și realizăm mobilier pentru spații profesionale de lucru: birouri, instituții de învățământ, de sănătate, turistice și de alimentație publică.

 

TOMYMOBEL ASIGURAREA CALITATII

In urma masuratorilor exacte realizate de catre inginerii nostri, respectiv prin respectarea pasilor de realizare a proiectului personalizat ne asumam responsabilitatea pentru serviciile noastre. Echipa noastra de profesionisti lucreaza in fabrica noastra dotata cu aparatura de ultima generatie folosind materiale si accesorii de calitate...

vezi mai departe